La Milonga In the News!

Milonga de Noordwijk met live-orkest en DJ


Tijdens tangosalon ‘La Milonga de Noordwijk’ vorige maand in de Kerk aan Zee kregen de liefhebbers van deze gepassioneerde muziek en dans geen genoeg van zowel het live tangorkest als de tussendoor via de computer afgespeelde tangomuziek. Vandaar dat de organisatie bij de tweede ‘Milonga de Noordwijk’ op 24 oktober naast live-orkest ‘Barrio Norte’ de professionele DJ en tangojunky Rob Nuijten heeft uitgenodigd.

Nuijten is een begrip in de Tangoscene en weet naar verluidt elke groep in ‘the mood’ te krijgen voor de tango. Om te luisteren en of op te dansen. Nuijten helpt de sfeer te vormen, ook voor het live-orkest Barrio Norte met Alet Kluitenberg, Elliot Muusses en Boris Franz. Die op hun beurt bij een aantal nummers versterking zullen krijgen van de gelouterde Uruguayaanse zanger Juan Tajes, onder meer bekend van de Valle Tango voorstellingen afgelopen zomer in Noordwijk. Tajes viert zijn 25 jarig jubileum in de muziek en heeft met vrijwel alle groten der aarde opgetreden, waaronder de befaamde Astor Piazzolla. In Nederland werkte hij bijvoorbeeld met topdanser Wouter Brave en bandoneonspeler Carel Kraayenhof, die grote bekendheid verwierf met zijn optreden tijdens de bruiloft van Willem Alexander en Maxima.

Met kanonnen als Barrio Norte, Juan Tajes en Rob Nuijten wil de organisatie van ‘La Milonga de Noordwijk’ het succes van de eerste Milonga afgelopen september overtreffen. Setting is weer de door interieurdesigner Klooster zeer sfeervolle ingerichte ‘Kerk aan Zee’ aan de Hoofdstraat.

Voor beginners en gevorderden is er overigens ook dit keer om 20.00 uur (een uur voor aanvang de Milonga om 21.00 uur) een gratis tango dansles. Jessica Bijvoet (1963) is de lerares. Zij maakte na een carrière bij film en televisie in 1990 kennis met de Argentijnse Tango. Sindsdien heeft zij lessen gevolgd bij verschillende Argentijnse en Europese dansers en twee jaar in Buenos Aires gewoond en gewerkt. Sinds haar terugkeer naar Nederland organiseert Jessica onder de naam Libertango Producties verschillende activiteiten op tangogebied.

Tangosalon La Milonga de Noordwijk (La Segunda)

Locatie: Kerk aan Zee, Hoofdstraat 96 in Noordwijk aan Zee.

Datum: zaterdag 24 oktober 2009

Aanvang: 21.00 uur

Aanvang gratis les: 20.00 uur.

No comments:

Post a Comment

Hello! Here you can leave comments or questions and it will be published here.
If you want to recieve a private answer in your mail, please contact us at: milonganoordwijk@live.nl
THANKS!

We are searching...

Because this is not the last!
We'll looking for Tango dancers, tango musician and tango lovers of all ages to join (or work with) us.


E-Mail adress:

Any comment, questions or message? Click in "comentarios" located below of any post we publish or send us a e-mail to milonganoordwijk@live.nl and/or suscribe in the link at the botton to receibe the news.