CUARTETO "BARRIO NORTE" (TANGOBAND VAN "LA MILONGA DE NOORDWIJK" )

CUARTETO "BARRIO NORTE" (TANGOBAND VAN "LA MILONGA DE NOORDWIJK" )
BESTAAT UIT: 

Alet Kluitenberg (Bandoneón) is op haar 16de naar het conservatorium te Enschede gegaan om accordeon te studeren. Daar is ze in aanraking gekomen met de Bandoneón. Dit was liefde op het eerste gehoor!! Ook was de liefde voor tango al aanwezig. Alet heeft eerst haar 2 jaar vooropleiding afgemaakt en is aangenomen voor de bachelor, maar ze wilde toch graag bandoneón gaan studeren. Tijdens haar zoektocht naar een instrument heeft ze de opleiding voor opticien te Zwolle gevolgd. Alet is in 2004 afgestudeerd als opticien en is direct daarna naar het Rotterdams Conservatorium gegaan. Na één jaar de vooropleiding bij Leo Vervelde te hebben gedaan is ze aangenomen voor de bachelor. Daar heeft ze les gehad van o.a. Victor Hugo Villena, Leo Vervelde en Gustavo Beytelmann. Alet heeft al die jaren in de Orquesta tipica’s van het conservatorium gespeeld, waaronder OTRA. 17 juni 2008 is Alet afgestudeerd als bachelor. Alet volgt regelmatig lessen en masterclasses van bekende tangomuzikanten uit zowel Europa als Argentinië. In februari gaat ze voor een paar maanden naar Buenos Aires om daar te gaan studeren bij o.a. Rodolfo Mederos en Walter Rios. Alet speelt in verschillende ensembles. Waaronder Quinteto Azul, Quinteto Arrastre en Sexteto Arrabalero.

Boris Franz (Contrabajo-Contrabas) volgde les voor Jazz-bass met Johannes Hitschfel en Gunnar Plümer. Boris speelde veel Jazz muziek. Hij studeerde Jazz Contrabas aan het Conservatorium van Amsterdam met Arnold Doyeweerd. Boris is een veelzijdige bassist, hij heeft opgetreden met o.a. Susanna De, Ricciotti Ensemble, Orquesta Amago, Dario Polonara en heeft als invaller met vele nederlandse Tango groepen gewerkt. Op dit moment veel optredens met Trio Nocturna en Trio Roberto.
 
 
 
 
Elliot Muusses (Guitarra-Gitaar) is Amsterdammer van origine, maar hij heeft een jaar in Rotterdam aan de tango-afdeling gestudeerd. Momenteel studeert hij jazzgitaar aan het conservatorium van Amsterdam bij Maarten van der Grinten en Jesse van Ruller. Hij speelt in verschillende jazz en tangogroepen, waaronder Guitarras Tango, de groep van gitarist Kay Sleking. Hij valt regelmatig in bij de in Argentijnse groep Los Taitas. Ook ontwikkelt hij zich tot arrangeur en componist met zijn eigen jazztrio.
 

Mirre Valkenburg (Voz-Zang) is opgegroeid op Texel en begon op veertienjarige leeftijd met zanglessen bij Claudia Rey (Villa Zeezicht). Haar eerste podium ervaringen waren in de theaterproductie ‘Doolland’ van vader Rob Valkenburg en participatie in het jazzkwartet ‘Tjazzel’ met haar moeder Nel Bruin. Na een jaar zangles bij Mariandoro in Amsterdam werd zij aangenomen op de Latin afdeling van het conservatorium van Rotterdam. Hier ontwikkelde zij zich in verschillende Zuid-Amerikaanse en Zuid-Europese stijlen. In 2007 maakte zij een studiereis van twee maanden, naar Brazilië en Argentinië. Juni dit jaar studeerde zij af en onlangs is zij een Master of Music begonnen aan de tango afdeling van Codarts. Hierbij heeft zij een studiebeurs ontvangen om acht maanden in Buenos Aires te studeren, aan o.a. de Orquesta Escuela de Tango. Hiermee start zij februari 2010.

No comments:

Post a Comment

Hello! Here you can leave comments or questions and it will be published here.
If you want to recieve a private answer in your mail, please contact us at: milonganoordwijk@live.nl
THANKS!

We are searching...

Because this is not the last!
We'll looking for Tango dancers, tango musician and tango lovers of all ages to join (or work with) us.


E-Mail adress:

Any comment, questions or message? Click in "comentarios" located below of any post we publish or send us a e-mail to milonganoordwijk@live.nl and/or suscribe in the link at the botton to receibe the news.